vrijdag 30 augustus 2013

Allerlei

Ik geef het maar meteen toe. Ik ben geen goede blogger :-(. Ik was al niet goed in het bijhouden van een dagboek, dus wist ik haast wel zeker dat ik ook hierin niet goed zou zijn. Ik ben dus niet super trouw in het bloggen. 
Dit komt voornamelijk omdat ik leukere dingen te doen heb dan te bloggen, zoals HAKEN!! Ik heb de afgelopen tijd ook niet bepaald stil gezeten.

Wat betreft de sprei voor mijn zoontje, hiervoor moet ik nog 3 rijen maken, waarvan ik van de zwarte en witte squares al klaar heb. Daarna nog een mooi randje er omheen en voilá. Maar zover is het nog niet.

Vandaag is een nichtje jarig en toen ik mijn zoontje vroeg of hij een leuk kadootje wist, riep ie meteen: een prinsessen pop! Ik heb deze al eens voor mijn dochtertje gemaakt, zie hier, en het leek me wel leuk om er nog een te maken!Tussendoor heb ik ook nog een sjaal voor mezelf gemaakt met de prachtige garen van Drops Eskimo. Het patroon komt ook van Drops.

 Verder heb ik nog een theekip op mijn verlanglijstje staan en een dekentje voor mijn dochtertje én ben ik (of eigenlijk mijn man ;-)) bezig met het verzamelen van bier clipjes (de clipjes waarmee je een bierblikje openmaakt). Ik weet nog niet wat en of ik er wat mee doe, maar ik heb een hele leuke tas gemaakt van deze clips gezien.

Tot haaks maar weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten