vrijdag 24 mei 2013

Poncho eindelijk af!

Gisteren heb ik eindelijk de poncho afgemaakt. Nou ja, de poncho zelf was al een tijdje af, maar de afwerking......is toch echt niet mijn ding..... Maar goed, een bloemetje erop gezet en dan is hij nu klaar. 
Ik ben alleen bang dat ik toch iets niet helemaal goed heb gedaan, want de voor- en achterpunt hangen niet recht tegenover elkaar en ondanks dat ik de poncho geblokt heb, blijft ie onderaan omhoog krullen. Gelukkig valt dat allemaal niet zo op als mijn dochtertje hem aan heeft :-) 

de bloem is natuurlijk niet te zien :-(

Verder heb ik ook maar eens nieuwe bolletjes Catania Grande besteld om dit leuke zomerhoedje te maken voor mijn dochtertje, is het geen schatje ;-).
Maar ik ben ook weer goed bezig geweest met mijn squares voor het bedsprei, de stand tot nu toe is: 116! So far so good!

Tot haaks.

2 opmerkingen:

  1. Heel herkenbar ik ben ook niet van de afwerking maar ja dat hoort er wel bij. Mooi geworden je poncho. En je sprei schiet al aardig op. Suc666 met al je haakzaken. groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat maak je leuke dingen! En voor je dochter haken is ook altijd leuk merk ik zelf! Dat hoedje, fun! Wie weet dat ik die ook nog eens voor mijn eigen dochter maak :)

    BeantwoordenVerwijderen