zaterdag 19 oktober 2013

nieuwe dingetjes

Zo, ik moet maar eens even weer wat dingetjes aan mijn blog toevoegen.
Naast de sjaal die ik de laatste keer heb laten zien, heb ik een bijpassende muts gemaakt. Het was de bedoeling dat het een "slouchy" zou worden, maar ik wist toen ik hem wilde maken niet dat het zo heette, dus ik heb maar wat in elkaar geflanst :-)

altijd lastig om een foto van jezelf te maken ;-)

 Verder had ik vorig jaar een muts voor mijn dochtertje gemaakt, welke nog steeds past (erg jammer), maar daar moest nog wel een sjaal of iets dergelijks bij. Voor een sjaal zou ik waarschijnlijk net niet genoeg hebben, dus is het een col geworden. Ik geloof dat ik hem wel drie keer uit heb gehaald, maar eindelijk is ie klaar!Nu twijfel ik alleen nog of er nog een randje omheen moet.....daar denk ik nog even over na...

Voor een verjaardagscadeautje had ik in gedachten om pannenlappen te maken. Uiteindelijk ben ik hier een leuke pannenlap tegengekomen. Het was wel een gepuzzel, maar toen ik er achter was hoe het patroon in elkaar zat, was het eigenlijk heel makkelijk :-) 

Jammer genoeg vind ik ze als pannenlap wat aan de kleine kant, dus als cadeautje laat ik het maar zitten. Wie weet waar ik ze nog voor kan gebruiken. Voor het verjaardagscadeautje moest ik dus andere lappen maken. Helaas ging dit helemaal niet naar wens. Ik kon de juiste kleuren niet vinden en als ik ze vond het ik niet genoeg, kortom ik werd er een beetje gek van dus heb ik besloten om wat anders te maken.

En dit is het geworden. 

Zo dit waren weer mijn laatste creaties. Er zit nog e.e.a. in de maak, dus ik blijf nog wel bezig!

Tot haaks!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten