dinsdag 9 juli 2013

zomer!

Ik ben niet zo'n hele trouwe blogger, maar dat betekent niet dat ik niks doe! 
Sinds een paar weken hebben we een andere keuken en daar wilde ik graag een paar waxinelichtjes op de vensterbank hebben. Alleen was de vensterbank niet breed genoeg om daar wat op te zetten, dus heeft manlief deze voor mij/ons verbreed en voilà, zie hier de waxinelichthouders
Misschien dat ik nog wat verder ga oppimpen met een lintje o.i.d., maar ik vind ze zo ook mooi genoeg. Ik heb het patroon van Lindevrouwsweb, alleen heb ik ze zonder bodem gehaakt. Daarna heb ik ze met suikerwater laten opstijven en nu staan ze dus te pronken in mijn mooie nieuwe keuken!

In mijn vorige blog had ik het over een tasje haken voor mijn dochtertje. Nou is dat met Drops Paris niet gelukt, ik was niet tevreden. Dus ben ik maar meteen begonnen met het "andere project". Tijdens het snuffelen op internet op zoek naar leuke patroontjes, kwam ik de site tegen van www.lookwhativemade.com omdat ik dit patroon vond

Zo heel erg leuk om te maken! Ik ga er zeker nog vaker eentje maken! Het is een Amish puzzel bal. Oorspronkelijk wordt deze met stof gemaakt, maar gelukkig zijn er mensen die op het geweldige idee komen om hier een haakpatroon van te maken. Hier onder zie je de puzzel bal uit elkaar. De truc is dus om er een goede bal van te maken.


 Nu ben ik echt begonnen met het tasje, maar met "mijn eigen" vertrouwde Catania. Daar blijft ik toch steeds op terug komen wat betreft haakkatoen. Alhoewel de accryl van de Wibra ook niet verkeerd is!

Tot haaks

Geen opmerkingen:

Een reactie posten