woensdag 19 juni 2013

sandalen

Met dit mooie weer lopen we thuis allemaal op blote voeten en/of slippers. Maar voor onze dochter had ik nog geen slippers of sandalen en met die kleine blote voetjes buiten op de harde tegels lopen.....neeehhh....dat vond ik maar niks. Dus heb ik hals over de kop een paar sandalen besteld. Maar dat duurt natuurlijk weer even voordat je ze in huis krijgt, dus ben ik maar eens achter de computer gekropen en daar zag ik ze, wat een leuke/schattige/lieve sandaaltjes. Nou ben ik wel eens vaker begonnen met het maken van schoentjes/laarsjes/sloffen, maar ik kwam nooit goed uit met het zooltje. En dat is toch de basis. Maar daar liet ik me dit keer niet van tegenhouden en ben begonnen. En warempel, ik had zo maar een goed zooltje. Het andere zooltje gemaakt en deze kwam ook goed uit de naald. En dat terwijl de maat van het sandaaltje 0-6 mnd was en mijn dochtertje 15 mnd!


Je kunt je misschien voorstellen dat ik behoorlijk trots op mezelf was. Eigenlijk wilde ik meteen verder met nog meer zooltjes maken of het gevoel niet kwijt te raken, maar mijn missie was sandalen! Na wat pas en meet werk is er uiteindelijk dit uitgekomen.


Het enkelbandje was nog te ruim, ik moest er nog een knoopje op zetten en het andere sandaaltje moest nog gemaakt worden, maar al met al was ik al best tevreden.
Vandaag maar verder gegaan en zie hier het resultaat!


Zijn ze leuk of niet? Jammer genoeg kan mijn dochtertje er totaal niet op lopen, de zool klapt steeds dubbel waardoor ze valt. Ze loopt ook nog niet zo lang, dus ik zal alsnog moeten wachten op de bestelde sandalen. Maar het was erg  leuk om te doen en ik vind ze erg schattig en ben trots dat ze goed zijn gelukt!

Tot haaks!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten